Monday, 1 April 2019

PAKEJ JIMAT A

Uols jimat rm14.50 tau dengan kombo 5 pasang handsock kanak2 ni tau.  Kombo dewasa pun ado.. Terus je wassap kita di 01115008915 @ emel.

Thursday, 3 January 2019

HEPI NEW YEAR DARI NNS GROUP :)

Macam mana uols sambut tahun baru? Kami sekeluarga balik kg sebab FIL eksiden huhui..doakan beliau segera pulih.

Start 2019 dengan senyuman penuh semangat. We can do better tahun ni yeay!!!


Kat sini mok cik nak listkan latest produk nns kat korang ye. Tak mau dah korang pm mende yg nns buat 10 tahun dulu nun okes hihi. Sebelum tu plezz save no baru nns yer geng 01115008915.

SUPPLY
>mesin jahit + sizzix (cutter)
>bahan DIY homemade soap
>PUL fabric (borong shj)
>microfiber (borong shj)
>minky dot

OUR HANDMADE
>Cloth pad + starter kit *
>Clothpantyliner + star ter kit *
>Handsock kanak-kanak*
>Handsock dewasa + armshirt*
>Brooches*
>Shirt extender@skirt
>Inner magic etc
>Telekung kanak2 comel, saiz ibu2 blom lah kami jual okes hihi



* tanda mcm ni tu maksudnya produk yang laris kat kedai nns, banyak permintaan retails+borong dan banyak kami  iklan.

o ye lupa ler NNS ada kedai sabun homemade jugak korang boleh lah cari NNSSkinfood, baru lagi nih..hope uols support our team okes.


Kerap nns dapat pm utk keychain  dan supply bahan kraf keychain felt n foam nih...we ols buat keychain ikut tempahan sahaja tiada redi stok ye geng. Kami masih buat keychain felt,foam dan pvc. Other small team cover handmade craft comel2 ni. Glamor opkos keychain nama foam dan ramai pemborong order huruf dr nns. tengs geng. Mok cik tak sempat hupdate kat sini sebab kebizian melanda




Tuesday, 18 December 2018

HANDSOCK KANAK-KANAK GLAMOR

KELEBIHAN HANDSOCK NNS

Produk Utama handsock nns adalah handsock kanak kanak. Memang ramai yang beli borong malah jual balik pun ada. sekarang ni production lebih focus kepada handsock model ni, double ruffles. tak putus2 peminat datang borong ("D). tengs uols bagi support pada produk nns

selain handsock, nns juga hasilkan liner, cloth pad, tudung kanak-kanak, anak tudung, telekung (atas permintaan sahaja) . Terbaru kami tubuhkan team sabun. Jika ada yang minat nak jadi team nns untuk niaga barang2 di atas, boleh terus wassap 01115008915.

Pemborong juga kami jemput sangat2 sebab modal sangat minima untuk barang berkualiti. Semua produk nns adalah handmade dan homemade base. Bukan kilang made, berbaloi dari segi kualiti.

Eh ehhh...belum masuk kelebihan handsock kan haha, ok sila bacerr👇

>> kain lembut dan sejuk
>> kain serap peluh dan elakkan kulit gatal
>> tiada getah di lengan untuk elakkan kulit memerah dan juga gatal (request nak getah, kami buh lah)
>> fit, susah gelongsor. muat muat lengan orang ckp kan
>> tahan basuhan mesin, wpun begitu sila guna net tu bagi tahan lagi lama.
>> kotoran senang hilang terutama bagi anak2 pakai kann
>> ironless, takde lah korang pepagi nak iron handsock kan.
>> colorful, kami sentiasa restock kaler baru cuma kdg2 tak sempat hupload, dah lincinnn. no worries, sila wassap baru tau latest kaler yang ada yerr

wassap only: 01115008915.

***notis: no 0139867220 otw nk tutup dah ,sila tukar no nns dalam phone korang okes. sebab ramai dari blog ni masih kontek guna no ni. baiiii


baby pink, baby blue, soft purple. 

***stok light pink sold out buat masa ni***

Tuesday, 18 September 2018

DIDIK ANAK PAKAI HANDSOCK,TUTUP AURAT

Yezza, berita baik..NNS supply handsock kanak kanak yang cumel secara borong atau retails. Jom asah anak tutup aurat dari kecil..mudah melentur buluh dari rebungnya betul idok hehe












HARGA JUALAN : RM13.90
MIN BORONG 10 PASANG RM100 SAHAJA , FREE BROOCH COMEL(selagi stok masih ada)


UNTUK TEMPAHAN:

WASSAP: 01115008915
EMEL: nnsfeltcreation@gmail.com
page: nnsfeltcreation
ig: nnscreation


Friday, 20 April 2018

Huruf Foam Terlaris



Huruf foam saiz kecil ni sangat laris terutama waktu camni laa... Dekat nak sambut Hari Guru.  

Ramai borong untuk jual gift pada pelajar atau ibu bapa. Ada juga ibu bapa yang belikan anak2 untuk diy hadiah mereka sendiri.  Wahh kreatif sungguh kan. 

Bertuah betul jadi guru atau pendidik ni,  berlumba anak didik sediakan hadiah dari hati tulus ikhlas. Mak2 dan ayah2 dah sediakan idea untuk anak korang ke?  Atau anak2 dah siap sedia dengan idea,  korang belikan jer hehe

Huruf kecil2 ni biasanya digunakan untuk buat keychain, hp charm alah gantung kat tepon tu kan, tampal kat frame, batang eskrim dan macam2 lagi lah. Mudahkan korang hias haidah tu.. Letak nama, terima kasih etc. Amik ni,  tampal aje. Siap cantik dah.

Kami masih bukak order boleh terus wassap 0139867220 atau 01115008915 utk tempahan huruf foam ni.  

Nak beli banyak2 pun boleh,  wassap je terus k. Moga hadiah korang tercantik ikhlas dari sanubari untuk cikgu2 ye. - nns-