Tuesday, 18 September 2018

DIDIK ANAK PAKAI HANDSOCK,TUTUP AURAT

Yezza, berita baik..NNS supplt handsock kanak kanak yang cumel secara borong atau retails. Jom asah anak tutup aurat dari kecil..mudah melentur buluh dari rebungnya betul idok hehe












HARGA JUALAN : RM13.90
MIN BORONG 12 PASANG RM100 SAHAJA (sehingga 30 SEPTEMBER 2018)


UNTUK TEMPAHAN:

WASSAP: 01115008915/ 0139867220
EMEL: nnsfeltcreation@gmail.com

Friday, 20 April 2018

Huruf Foam Terlaris



Huruf foam saiz kecil ni sangat laris terutama waktu camni laa... Dekat nak sambut Hari Guru.  

Ramai borong untuk jual gift pada pelajar atau ibu bapa. Ada juga ibu bapa yang belikan anak2 untuk diy hadiah mereka sendiri.  Wahh kreatif sungguh kan. 

Bertuah betul jadi guru atau pendidik ni,  berlumba anak didik sediakan hadiah dari hati tulus ikhlas. Mak2 dan ayah2 dah sediakan idea untuk anak korang ke?  Atau anak2 dah siap sedia dengan idea,  korang belikan jer hehe

Huruf kecil2 ni biasanya digunakan untuk buat keychain, hp charm alah gantung kat tepon tu kan, tampal kat frame, batang eskrim dan macam2 lagi lah. Mudahkan korang hias haidah tu.. Letak nama, terima kasih etc. Amik ni,  tampal aje. Siap cantik dah.

Kami masih bukak order boleh terus wassap 0139867220 atau 01115008915 utk tempahan huruf foam ni.  

Nak beli banyak2 pun boleh,  wassap je terus k. Moga hadiah korang tercantik ikhlas dari sanubari untuk cikgu2 ye. - nns-

Monday, 26 March 2018

NAK FREE CLOTH WIPES NI..SILA BACA

Cloth wipes ni NNS biasanya akan bagi FREE, PERCUMA kat korang yang beli starter kit pada waktu OFFER atau beli banyaksss dalam 1 resit. We ols memang murah hati selit tau.


Nak torai set cloth pad FREE wipes ni, jejom terus wassap 01115008915 @ 0139867220




Monday, 16 October 2017

STARTER KIT ~NAURA PAD~

STARTER KIT

Uols yang baru nak mula berjinak guna cloth pad atau pad kain ni sesuai lah cuba terai yang ni tau. Selain dari jimat, korang boleh bajet saiz mana yang sesuai dan berapa keping setiap saiz yang korang perlukan setiap kali period.

ITEM DALAM KIT:
~ Pantyliner
~ Regular pad
~ Heavy pad
~ Nite pad

***FREE postage untuk belian 3 unit ke atas.

>>> Wassap 0139867220 untuk pertanyaan dan tempahan


















banyak lagi corak menarik, ila akan update dari masa ke masa ye atau terus saje wassap ila 0139867220. no call okep :) Rujuk juga corak yang available di page Starter Kit ye (atas)

>>> http://www.nnscreation.my/p/blog-page.html

emel: nnsfeltcreation@gmail.com
fb page: Nnsfeltcreation
ig: nnsceation

Tuesday, 26 September 2017

FABRIK YANG BERKUALITI

NAURA PAD menggunakan fabrik yang berkualiti dalam pembuatan juga terjaga dari segi kebersihan. Semua produk dijahit di rumah bukan jahitan kilang atau import ye.

Naura pad selesa digunakan kerana cairan senang meresap masuk ke dalam pad dan membuatkan pemakai berasa lebih kering dan selesa. Ramai memberikan respon positif di mana NAURA PAD mampu kurangkan senggugut dan kegatalan semasa haid.

Jika anda masih ragu ragu untuk bertukar kepada cloth pad, kami menyeru supaya berani mencuba sehelai dahulu untuk rasai perbezaannya. Cucian juga tidak menjadi satu masalah besar kerana boleh menggunakan mesin basuh.

Wassap atau emel kami untuk membuat pilihan saiz dan bilangan cloth pad yang sesuai dengan anda


WASSAP: 0139867220
EMEL: nnsfeltcreation@gmail.com